IT Assist are un nou director general 22 Iul 2010

IT Assist, furnizor local de servicii si solutii IT, are incepand cu luna iulie un nou Director General, in persoana lui Bogdan Dodu. Bogdan Dodu vine cu o vasta experienta in domeniul IT, incepand ca programator in cadrul Akela, apoi team leader si detinand ulterior mai bine de sapte ani functii de management in cadrul departamentului IT al UPC Romania.
 
Ca si pregatire profesionala, Bogdan Dodu poseda o experienta IT la cel mai inalt nivel, dar si solide cunostinte de afaceri, el detinand pe langa o serie de atestate si certificari in domeniul IT, precum PMP, MCAD sau ITIL, si un MBA de la „Telfer School of Management", operat prin „Bucharest School of Management”.
 
„Sunt extrem de entuziast in ceea ce priveste oportunitatea in IT Assist. M-am alaturat unei echipe profesioniste, determinata sa aiba succes printr-o filosofie care pune clientul in centrul oricarei activitati. Fiecare membru al echipei este aliniat misiunii companiei si pune pasiunea pentru tehnologie in slujba clientilor. Suntem convinsi ca avand aceasta echipa vom reusi sa indeplinim viziunea de a deveni pe termen de trei ani unul dintre cei mai semnificativi jucatori pe piata locala de servicii IT”, declara Bogdan Dodu.
 
Desi infiintata relativ recent, IT Assist a avut o crestere sustinuta in primii trei ani de activitate, obtinand in 2009 o cifra de afaceri de peste 1,7 milioane RON.
 
„Avem in portofoliul nostru clienti care ne solicita cele mai inalte standarde de calitate, iar ambitia noastra este sa-i surprindem de fiecare data intrecandu-le asteptarile. Nu este totdeauna usor sa faci acest lucru cand lucrezi cu companii precum Siemens, Xerox sau L'Oreal, dar satisfactia este pe masura atunci cand primesti felicitari pentru eforturile pe care le depui si vezi ca ai un client pe deplin multumit de colaborarea cu tine. Aceste rezultate ne creeaza si expectante mari; anul trecut (n.n. 2009) am crescut cifra de afaceri pe servicii IT cu peste 50%, iar pe urmatorii trei ani avem toate premisele sa reusim performante mult superioare”, mai spune noul Director General.

 

Sursa: www.agora.ro