Bosch lanseaza un nou sistem de conferinta 22 Iul 2010

Bosch anunta lansarea unui nou sistem de conferinta, CCS 900 Ultro, special creat pentru salile de conferinta mici si medii, precum sali din primarii, sali de protocol din cadrul cladirilor de birouri, centre de afaceri si sali de instanta. Avantajele noului sistem constau in caracteristici, design, pret si tehnologia incorporata.
 
Astfel, CCS 900 Ultro Bosch dispune de indicatorul „Possible-To-Speak”, patentat Bosch, care ofera delegatilor informatia vizuala asupra disponibilitatii microfonului. Mai mult, noul sistem inglobeaza si functiile DAFS (Digital Acoustic Feedback Suppresion), pentru o claritate superioara a sunetului, DSP (Digital Signal Processing), pentru evitarea microfoniei si un card SD de memorie de 2GB, care permite inregistrarea a pana la 64 de ore de  discutii.
 
in timpul sesiunii, indicatorul „Possible-To-Speak” poate afisa trei optiuni: rosu, cand este  in discutie; alb, cand este pe lista de asteptare pentru a intra in discutie si inchis, cand lista de asteptare e deja completa. in functie de modul de lucru selectat din unitatea de control,  pana la patru delegati pot porni simultan microfoanele.
 
Mai mult, DAFS (Digital Acoustic Feedback Suppresion), permite Bosch CCS 900 Ultro sa asigure o claritate deosebita a sunetului. Tehnologia include functia DSP (Digital Signal Processing) pentru a obtine un balans optim in ceea ce priveste presiunea acustica si a evita efectul de microfonie (ecou).
 
Dat fiind faptul ca CCS 900 Ultro este un sistem „Plug-and-play”, nu este necesar un curs de specializare pentru operator.

 

Sursa: www.agora.ro